Allt för sjön

19 02 2019

Båtbyggeriet har fått  förmånen att ställa ut på mässan i år i SYR/Chalmers monter i A-hallen. En trygg dubbel sculler i stich and glue teknik. Det handlar om båtar som platta paket som kan byggas av hemma byggare tekniken upplevs som innovativ då man lägger ett pussel som blir en båt.  Båten är designad av den eminente konstruktören Jürgen Sass det är en snabb lättdriven motions och långfärds roddbåt. Båtbyggeriet har utvecklat däckslayouten för att appellera till olika typer av  roddare.                                                     Jag kommer själv att vara där den andra helgen inför avslutningen av mässan.

DSC_0012


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: